CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nadya Honey's Bloglist Link

Followers

18 January 2011

Happy Birthday Tuk Diriku

Walaupun lambat tp aku tetap nak wat entry ni
bukan aper just nak hargai ofismate aku ni yg sambut bezday aku ni baru2 ni
terharu jugak la sebab diorg muncul dari pintu belakang dgn kek y dh terpasang lilin



tengok..lilin tu menyala lagi..

meh meh..nak tiup....sblm tu niat dulu..ffuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh..........


tunggu aper lagi kan..potong jer la..
org dh tggu kek ni dah
xsabar nak masuk mulut..


jap sy potong yerk...

 

cuba tgk no atas kek tu...wahh, dh 25 taun rupanya aku ni..
ase cm budak belasan tahun pun ada...cewahh.




sambil potong ber'pic' ngn Mizz Nana dulu...



aku makan sepotong jer wei..
sbb kek kan..xleh mkn bykk..tp tetap mawu ambik sekuntum bunga ros
birthday girl kan..eh eh..leh lagi ker gelaran tu
bukan tuk remaja pmpn ker..



posing jap sebelum sambung mkn...



baru separuh luak..ni ada lagi ni wei..
saper nak ni.
abiskan la, membazir jer kang..wat susah pyh jer k.ena n nana belikan



Disini aku nak ambil kesempatan *sobsob nak ucapkan terima kasih byk2 atas sambutan sederhana yg diberikan.MRSK akan sentiase dlm ingatanku walaupun nnt aku bertugas ditempat lain.terutama kpd k.ena n nana, thanks sbb jd teman sejiwaku di kuantan ni..*meleleh air mata...tanpa korang sunyi la aku...wah...drama..tp betul la wei..aku serius ni..


ni la dia teman yg aku citekan td...kalau ada sape2 blogger yg kenal disebelahku itu jugak adalah blogger Ena Qalinsya..dia la yg memperkenalkan aku pd dunia blog ni...tq lah kak!

http://www.emocutez.com
kucing ni pun sambutu birhday gak..:-p


 
sayonara...:-)

7 Rakan Blogger Yang Rajin Komen:

ardinihumaira

hepi bday!
cedapnya kek :)

Syafiq Rosli

hepi besday ya

Ena Qalinsya

wahh nampak besar nana di dlm blog ini kekekekeke

nampak muka mu yg terkujat serta sebak itew wink wink

Ayen Giggs

Yelaa nampak kurus pulak kak ena tu bile duduk kat tengah gitu,hehehe....

PangkahBulat

tolong sy ye..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Ogy

happy belated bsday....
br 25 tahun rupernyaa...hik2..

~nadyahoney~

dini:tq dini
syafiq:tq yaa...
k.ena:hehehe..nana mmg slalu nmpk begitu..
ayen:hehhe..tul tu, mmg tambah kurus...
pangkah:sory, xsempat BW lagi
ogy:tq mama..hehehe..kite muda lagi..

Labels