CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nadya Honey's Bloglist Link

Followers

13 January 2011

Mid Nite Movie & Supper

Sebenarnya dah lama nak update tntg ni
Ari tu aku ngan my hubby pg tgk movie NGANGKUNG..walaupun agak lambat dari org lain tp bler tau kutipan filem tu agak tinggi, so aku kerah juga my hubby teman tgk show kul 10 mlm.gigih juga la aku wpn blik kjer dekat pukul 7
Kalau dah semangat cmtu la kan..sanggup!
Well, bg aku filem tu xbrape kick cm Adnan Sempit dulu..
Watak Sam agak serius so agak kurang menghiburkan
Ditambah pulak hati aku panas jer mase dlm panggung tu..mentang2 la org xramai, bdk remaja(asenya xabis sek lagi) asik duk wat bising jer
Yang tak lawak pun dia gelak
Sajer nak gedik la tu
Sikit jer lagi kesabaran aku ni nak abis taw..pastu xreti tutup bunyi hf lak tu
Cam diorang je pkai hf..
Mmg tu la aku rasa tgk wayang yang xbesh skali..huh!!
Berbalik pada kesah aku tgk wayang td, pas abis cite we all pg mkn ..
Biase la, aku kalau dh berjaga sampai mlm mula la lapar..
Sebab tu la aku malas nak tido lewat sgt..eccehh..


naper tutup muka



tengok tu, ngade2 lagi

ha, kan dah nampak muka..sbb nak mkn la tu


Ni la dia bihun celup y aku oder..yeyy..sampai dh..
abg mkn aper lak? dia makan..

dengan


sup daging...
 dan air...

sejuk coz hujan diluar jadi aku minum la air panas ni
mase aku mkn tu hari tgh hujan..
berturut2 3 hari tu..

Dan esoknya aku pun demam...walaupun tak main hujan tp mungkin cuaca yang teramat sejuk buat badan aku tak mampu bertahan dah..


sayonara...:-)

Labels