CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nadya Honey's Bloglist Link

Followers

26 July 2012

Butir Nangka Yang Jadi Tak Jadi

Morning sume...
Hari yang ke-6 berpuasa..
sekejap jer rasa dah sampai ari ke-6 ramadhan..

kaki aku masih lagi xsurut bengkaknya walaupun dah kurang sakit
entah la,xtau naper masih bengkak n biru..
biar je la dulu asalkan aku dh boleh jalan..

ermm ri tu aku ada share menu butir nangka kan..
so ptg ahad ri tu aku ase bosan tahap nk membunuh
so aku pun cube2 la wat kuih tu

so far jadi la jgk just adunan butir nangka tu agak liat sbb terlebih sukatan tepung pulut
n aku buat pakai santan kotak
so ada bau sikit la..
xpe. kira aku puas hati gak la sbb ianya boleh dimakan..
hakhak..nnt klu balik kg or ramai kaum kuarga aku wat lagi sbb klu aku buat pn,aku sorg jer mkn...
my hubby dont like it..

ape je ntah kuih yg dia suke..
setau aku bubur jagung, akok..
mamat tu dulu pemakan tp skg ni byk bende pulak yg dia xmkn..
penin palo eden..
suh cube mknn lain xnk...suke mkn bende yg dia suke jer..ermm
merungut ker ape aku ney..

2 Rakan Blogger Yang Rajin Komen:

Ardini Humaira

hehe asben dni pun susah dni nak agak dia suka ape.. :D

~nadyahoney~

tau xpe..diorg ni pening la kdg2..kte mkn simple tp byk yg xmkn..pasrah je la..

Labels