CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nadya Honey's Bloglist Link

Followers

02 August 2011

Hari Pertama Berbuka

Mornink u ols...:-) selamat berpuasa...hari ni dah hari yg ke-2 pose kan...errmm apa menu berbuka  korang semalam?

Aku n hubby semalam berbuka simple jer, tp alhamdulillah..kenyang...biar bersederhana kan, tu lebih baik...
Meh tgk menu buke aku semalam tp maaf la, pic aku google tp menu dia sama tau..:-)


masak lemak nangka ni aku beli jer kt bazar..kose aku nak wat remeh2 cmni, letih woo..

Ni pun aku tapau gak...fav sgt kerabu mabu ni...hubby pun sama...tp nak buat..mmg tak la kan..
Nak tengok lauk aku masak..??yang kt bawah ni yer..

ni la lauknya..hakhak...ikan goreng jer.... n masak nasik...xlarat ar nak masak byk2...

budu lak hubby aku tolong buat sbb ni fav dia..

petai ni mmg sedap tapi bau la kan...
n yg ni aku buat jugak la...tp ni pic google...rupanya lebih kurang jer..:-p
*menu ari ni nak masak aper lak ha??

2 Rakan Blogger Yang Rajin Komen:

Amy Syaquena

makanan lain dah ok dah tapi bila tang budu tu memang x leh blah.amy dah cuba makan tapi still x boleh gak huhu

khaifaiz

mcm best je menu buka... ni kne cari ni

Labels